Logo_Cleantech_Center_Battle_CS6_jaarloos_zonder-holland

 

Zet jouw project over duurzame technologie in de spotlights

Doe mee aan de Cleantech Talent Award 2018

Ben jij een scholier uit het voortgezet onderwijs in Oost-Nederland en heb je meegewerkt aan een project op het gebied van duurzame technologie? En verdient dit project een podium? Schrijf je dan in voor de Cleantech Talent Award 2018. Meedoen is eenvoudig: je hoeft alleen het verslag in te sturen van je duurzaamheidsproject, of het nu gaat om een profielwerkstuk of een schoolopdracht. En wie weet win jij met jouw project de hoofdprijs van 500 euro.

Is jouw idee een van de beste 10 inzendingen? Dan mag je je idee pitchen tijdens de halve finale van de Cleantech Talent Award op donderdag 5 april 2018 in de Broodfabriek in Zutphen. De beste vijf gaan naar de finale op zaterdag 21 april 2018 op het Cleantech Tomorrow  Event op Vliegveld Teuge. Een jury bestaande uit vertegenwoordigers uit het bedrijfsleven, het onderwijs en de overheid bepaalt wie de winnaar is. De winnaar en de overige genomineerden mogen hun oplossingen presenteren in de talententent op het Cleantech Tomorrow Event op dinsdag 24 april 2018.

Dit zijn de voorwaarden voor deelname:

  • Het project is uitgevoerd op een school uit het voortgezet onderwijs in Oost-Nederland (vmbo/havo/vwo);
  • Het project is uitgevoerd en afgerond tussen april 2017 – 1 februari 2018;
  • Het project is gelinkt aan het thema duurzame technologie (economisch, ecologisch, wereldvisie en/of sociaal);
  • Er is een koppeling met een externe opdrachtgever.

Schrijf je in voor 1 februari 2018 via dit formulier. Inleveren van het projectverslag mag digitaal, op papier, via film of via het aanleveren van een product/dienst met toelichting. Lever naast het projectverslag ook een aanbevelingsbrief in van je docent.

Waarom meedoen aan de Cleantech Talent Award?

Fenne: “Omdat het ontzettend leuk is om te werken aan een project waarmee je je omgeving vooruit kan helpen. Als je goed je best doet wordt je echt serieus genomen”.
Job: “Voor een inkijk in de zakenwereld en de ontwerpwereld. Bij de Cleantech Talent Award leer je daar gigantisch veel van.”
(Finalisten 2017, Stedelijk Gymnasium Apeldoorn)

Meer informatie: info@cleantechcenter.nl

Met de Cleantech Talent Award bieden we jong talent met een kloppend hart voor duurzame technologie een podium. Een podium waar leerlingen uit het voortgezet onderwijs samen met het bedrijfsleven, non-profit organisaties en/of overheid kunnen aantonen welke creatieve oplossingen zij bedacht hebben en wat de onderzoeksresultaten zijn.

Powered by:

Deel deze informatie op: