Cleantech Innovatieontbijt

Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
27-09-2017
07:30 - 09:00

Locatie
Cleantech Center

Categorie


Algen de dragers van onze circulaire economie
Algen zijn letterlijk de dragers van ons bestaan omdat 70-80-% van de hoeveelheid beschikbare zuurstof door algen wordt geproduceerd. Algen zijn daarnaast voedselrijk en in de toekomst kunnen zij dienen als grootste eiwitbron voor de mensen. Zij vormen het alternatief voor producten met een grote CO2-footprint (dierlijke producten) en daarmee een belangrijke schakel in de energietransitie.

Ditmaal neemt André Oldenkamp u mee in de wereld van Bionics. Vanaf het begin heeft André Oldenkamp in de waterwereld waarin hij werkzaam is de nadruk gelegd op de toegevoegde waarde in de praktijk met een belangrijk element Bionics .

Samenwerking tussen de stakeholders maakt vaak de cirkel rond met legitieme motieven tussen mens en natuur in een toekomst van en voor een circulaire economie. Hierin werkt André op inspirerende manier samen naar daadwerkelijke realisatie.

Op woensdag 27-09-2017 van 7.30 tot 9.00 uur is er wederom een Innovatie-ontbijt op Pakhuis Noorderhaven te Zutphen. De kosten voor het ontbijt bedragen €10,- voor communityleden en €15,- voor niet-communityleden, betalen bij vertrek aan de bar.

Reserveer uw plek

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.

Deel deze informatie op: