Cleantech Innovatieontbijt

Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
28-06-2017
07:30 - 09:00

Locatie
Cleantech Center

Categorie


Op 28 juni is er weer een Cleantech innovatieontbijt! Bij dit innovatieontbijt zal Colin Rutten, student aan Hogeschool van Arnhem en Nijmegen, u meenemen in zijn verhaal over de circulaire economie.
Introductie in het verhaal van Colin:
Tijdens mijn stage bij Hugo van der Kallen heb ik mij verdiept in circulaire economie. Hierbij lag de focus op het toepassen van circulaire economie vroegtijdig in het ontwerpproces. Circulaire economie biedt namelijk een platform voor het hergebruiken en recyclen van producten.
Herbruikbaarheid kan in meerdere vormen geïnterpreteerd worden. Zo kan een product een tweede leven krijgen (bijvoorbeeld bij tweedehands aankopen), maar het kan ook multifunctioneel zijn (wanneer de eerste wens vervult is, kan de tweede nog vervuld worden met hetzelfde product). Voorbeeld: een sleutelhanger die zowel blikjes als flesjes kan openen.
Het innovatieontbijt wordt gehouden van 7:30 tot 9:00 in het Cleantech Center. De kosten voor het ontbijt bedragen €10,- voor communityleden en €15,- voor niet-communityleden, betalen bij vertrek aan de bar. Graag tot ziens op woensdag 28 juni!

Reserveer uw plek

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.

Deel deze informatie op: