Kick-off Startup Accelerator Programma & Mini Hack

Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
25-01-2018
16:00 - 18:00

Locatie
Cleantech Center

Categorie


Ben je nieuwsgierig naar de startupwereld en de kansen die Cleantech te bieden heeft? Wij nodigen je van harte uit voor de kick-off van ons nieuwe Startup Accelerator Programma op donderdag 25 januari 2018.

Het Startup Accelerator Programma van het Cleantech Center schept een ideaal klimaat voor startups op het gebied van duurzame technologie. Door professionele coaching, een flexplek, netwerk en hulp bij financiering maakt een startup bij ons een vliegende start. Het programma is voor iedereen die wil ondernemen in de duurzame technologie. Of je nu al gestart bent, in de startblokken staat, of op zoek bent naar een kansrijk idee.

Voor deze kick-off geldt: iedereen is welkom! Hoe meer verschillende achtergronden, hoe beter! Want om innovatie succesvol te maken is samenwerking tussen verschillende partijen essentieel. Van onderwijs tot bedrijfsleven, van investeerders tot early adopters.

Tijdens de kick-off van het programma maak je in korte tijd kennis met onze aanpak. Een middag vol inspirerende praktijkvoorbeelden en een Mini Hack, waarin je samen met anderen werkt aan nieuwe innovatieve ideeën. Wie weet ga je zelfs naar huis met een kansrijk startup initiatief. Ook is het mogelijk om jouw eigen startupidee idee te pitchen aan de aanwezigen en een hulpvraag te stellen (max. 1 minuut). Heb je daar interesse in, geef het dan aan ons door via rogier.dehaan@www.cleantechcenter.nl.

Programma
16:00 uur:  Welkomstwoord door Jan Emmerzaal, voorzitter Cleantech Center
16:10 uur:  Kick-off door Anne-Wil Lucas, StartUp Delta
16:25 uur:  Van de geboorte van Tweakers tot het slimste huis van de Achterhoek door Femme Taken, oprichter Tweakers
16:50 uur:  Startup-interview met Bram Opdam, oprichter Vuurs
17:00 uur:  Startup Programma, Pitches en Mini Hack
18:00 uur:  Afsluiting en borrel

Nieuwsgierig geworden?
Meld je dan aan voor de kick-off op donderdag 25 januari 2018 van 16:00 tot 18:00 uur in het Cleantech Center in Zutphen. Waar we uiteraard ook proosten op nieuwe (startup)kansen in het nieuwe jaar! Wil je je aanmelden voor deelname aan ons Startup Programma? Dat kan hier.

Reserveer uw plek

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.

Deel deze informatie op: