Logo_Cleantech_Center_Battle_CS6_jaarloos_zonder-holland

Wie volgt Pim op?

Jouw start-up start met de Cleantech Battle

Persluchtlekkage opsporen? Aventus-student Pim Duterloo won er in 2017 de Cleantech Battle mee en start nu zijn eigen onderneming. Ben jij een student MBO, HBO of WO en werk je dit studiejaar aan een duurzaamheidsvraagstuk? En wil je net als Pim je idee werkelijkheid maken? Schrijf je dan in voor de Cleantech Battle 2018.

De 10 beste inzendingen mogen hun idee pitchen tijdens de halve finale van de Cleantech Battle op 22 maart 2018. De beste vijf gaan naar de finale op het Cleantech Tomorrow Event op 10 april 2018.

Als winnaar ontvang je een cheque van 5000 euro. Maar dat niet alleen: het Cleantech Center ondersteunt je met expertise en advies en brengt je in contact met ondernemers en subsidieverstrekkers. Dit alles om het opstarten van je eigen bedrijf mogelijk te maken. Zodat jouw start-up ook werkelijk hier begint.

Meedoen

De Cleantech Battle staat open voor studenten van alle opleidingsniveaus. Want bij het Cleantech Center vinden we dat iedereen bij kan dragen aan duurzame ontwikkeling. Van idee tot praktische uitwerking, van eerste verkenning tot werkend prototype, van efficiëntieberekening tot uitgewerkt businessplan.

Meedoen is heel eenvoudig. Je stuurt het verslag van je duurzaamheidsvraagstuk in, of het nu gaat om een onderzoeksrapport, eindexamen, stagerapport of studieopdracht. Met daarbij een aanbevelingsbrief van je docent en/of bedrijf. Een jury bestaande uit afgevaardigden uit het onderwijs, bedrijfsleven en overheid beoordeelt de inzendingen.

Voorwaarden voor deelname

  • Het project is uitgevoerd en afgerond tussen april 2017 – 1 februari 2018;
  • Het project is uitgevoerd bij een MBO, HBO of universiteit en is begeleid door een vakdocent;
  • Het project is uitgevoerd in opdracht van een bedrijf of (onderwijs-)instelling, gevestigd in Oost Nederland (provincies Overijssel en Gelderland);
  • Het project is uitgevoerd door een student of een groep studenten;
  • Het thema valt binnen een van de volgende gebieden:

– Energie efficiency, opwekking en toepassing van en omgang met duurzame niet- fossiele energie.
– Duurzaam gebruik van grond- en afvalstoffen en (bouw) materialen.
– Klimaatbestendige gebouwde omgeving.
– Duurzame mobiliteitsvormen.

Inschrijfformulier (deadline 1 februari 2018)

Meer informatie: info@cleantechcenter.nl

Deze projecten vielen de afgelopen jaren in de prijzen.

Powered by:

cleantech-regio

Deel deze informatie op: