Logo_Cleantech_Center_Battle_CS6_jaarloos_zonder-holland

 

De afgelopen jaren streden teams, bestaande uit studenten en bedrijven, tegen elkaar tijdens de Cleantech BATTLE. De uitdaging van deze BATTLE is dat je in een kort tijdstraject het beste een innovatief idee bedenkt voor een praktisch vraagstuk en deze zo helder mogelijk presenteert. Afgelopen februari won Pim Duterloo de Cleantech BATTLE 2017. Hij bedacht en ontwikkelde een methode om persluchtlekkage in de productie van een waardepapierfabrikant te voorkomen. Goed voor een schonere wereld, relatief goedkoop simpel toepasbaar!

Eerbeek – Cleantech Tomorrow Congres (Foto: Rob Voss – www.robvoss.nl)

In 2016 won het team ‘Drijvende Teelt’ van Aventus de Cleantech BATTLE. Zij hebben samen met ondernemer Erik Haverkort vele uren aan de uitwerking van het idee gestopt. Met hun drijvende productie-eenheid voor teelt van bolgewassen en kiemplanten op water wisten zij de jury te overtuigen dat zij het beste Cleantech idee hadden ontwikkeld.

In januari 2018 zal de volgende Cleantech BATTLE van start gaan, doe jij ook mee?

Cleantech BATTLE, hoe werkt het?

Tijdens de kick-off in januari komen bedrijven en studenten samen. De bedrijven pitchen hun vraagstuk en de teams worden gevormd. In twee maanden tijd ga je met je team aan de slag de oplossing van het vraagstuk uit te werken. De afsluiting van het project is het Cleantech Tomorrow Event, waarbij alle teams hun plan presenteren. Een vakkundige jury kiest daarop de winnaar.

 

 

In opdracht van:

cleantech-regio

Deel deze informatie op: