5 functies Community

Cleantech Community

Als lid van de community maakt u deel uit van het kenniscentrum op het gebied van cleantech in (Oost-) Nederland. Hierdoor blijft u op de hoogte van het laatste nieuws, ontmoet u interessante bedrijven, jong talent en kunt u nieuwe ideeën opdoen. Ook kan het Cleantech Center u helpen met het uitwerken van deze ideeën zodat u zoveel mogelijk uit uw lidmaatschap kan halen.

Lid zijn van de Cleantech Community heeft meerdere voordelen. Zo krijgt u vele mogelijkheden voor: samenwerking, zichtbaarheid, actualiteit en talent.

Inschrijven kost €195,- en is met 1 minuut geregeld!

 


Actualiteit

Als lid ontvangt u wekelijks de E-brief, waarin u zowel nieuws over het Cleantech Center als over het hele vakgebied uit diverse bronnen uit de media ontvangt. Hierdoor blijft u op de hoogte van de nieuwste innovaties op cleantech gebied.

msp_1003_5389-1

 

 


Zichtbaarheid

Met de community Website heeft u toegang tot de dagelijkse nieuwsvoorziening. Daarnaast kunt u een online profiel aanmaken, waarin u meer over u zelf en uw organisatie kunt vertellen. Ook kunt u de profielen van studenten en andere organisaties bekijken. Zo weet u precies wie er nog meer in de community zit.

SplitShire-1247


Concretiseren

De incubator ondersteund bedrijven en ondernemers met het uitwerken van nieuwe ideeën. Als de Battle of Challenge een goed idee heeft opgeleverd zou u dit met onze hulp in de incubator uit kunnen werken tot een concreet plan om het op de markt te brengen. U krijgt onder andere hulp met patenten en een werkplek.


Talent

Als lid kunt u zich inschrijven voor onze samenwerkingsprojecten met studenten. Hiermee kunt u uw problemen voorleggen aan een grote groep. De studenten zullen vervolgens met verschillende oplossingen komen voor uw cleantech vraagstuk. Dit kan door middel van BATTLE’s en challenges. Zo doet u nieuwe ideeën op en heeft u de mogelijkheid om jong talent te ontmoeten.

 


Samenwerking

Gedurende het hele jaar worden er innovatie ontbijten, bedrijfsbezoeken, masterclasses, co-creatie sessies en een congres georganiseerd, speciaal voor leden van de Community. De evenementen zijn er om van elkaar te leren, elkaar te inspireren en te netwerken. Zo komen veel verschillende thema’s aan bod en is er gelegenheid om veel van elkaar te leren.