Cleantech Battle 2019

De Cleantech Battle is de duurzaamste wedstrijd van Oost-Nederland, waarin studenten MBO, HBO en WO strijden om het meest innovatieve Cleantech-idee. Het is een initiatief van het Cleantech Center en wordt mede mogelijk gemaakt door de Cleantech Regio.

Doe mee aan de Cleantech Battle 2019

Ben jij een student MBO, HBO of WO uit Oost-Nederland en heb je meegewerkt aan een vraagstuk op het gebied van schone technologie? En verdient jouw project een podium? Schrijf je dan in voor de Cleantech Battle 2019. Meedoen is eenvoudig: je hoeft alleen het verslag in te sturen van je duurzaamheidsvraagstuk, of het nu gaat om een onderzoeksrapport, eindexamen, stagerapport of studieopdracht. Zo ding je mee naar de hoofdprijs van € 3.000,- en ondersteuning bij de volgende stap in je carrière.

Behoort jouw project straks tot de 10 beste inzendingen? Dan mag je je idee pitchen tijdens de halve finale van de Cleantech Battle. De beste vijf gaan naar de finale op Cleantech Tomorrow 2019. De winnaar ontvangt een geldbedrag van 3.000 euro. Behalve deze hoofdprijs liggen er bedragen van € 2.000 en € 1.000 klaar voor de nummers 2 en 3. Maar dat niet alleen: het Cleantech Center ondersteunt je met expertise en advies en brengt studenten die verder willen in de Cleantech sector in contact met ondernemers en mogelijke financiers.

De Cleantech Battle staat open voor studenten van alle opleidingsniveaus. Want bij het Cleantech Center vinden we dat iedereen bij kan dragen aan duurzame ontwikkeling. Van idee tot praktische uitwerking, van eerste verkenning tot werkend prototype, van efficiëntieberekening tot uitgewerkt businessplan.

Inschrijfformulier (inschrijven kan tot 1 februari 2019)

1 Persoonlijke gegevens
2 De Battle

Winnaar van de Cleantech Battle 2017 is Aventus-student Pim Duterloo: “Door de Cleantech Battle heb ik nu een eigen bedrijf en een groot netwerk. Ik leer fantastische bedrijven kennen, ontmoet geweldige mensen en ik werk mijn eigen duurzame idee uit. Wil jij de aarde en je eigen leven een boost geven? Meld je aan voor de Cleantech Battle!”

Finalisten 2018


Meer informatie

Heb je een vraag? Neem dan contact met ons op via info@cleantechcenter.nl. We helpen je graag verder op weg en wie weet sta jij in 2019 op het podium van de Cleantech Battle!