Cleantech Center neemt afscheid van directeur Henk Janssen

Cleantech Center neemt afscheid van directeur Henk Janssen

Het Cleantech Center neemt per 1 januari 2019 afscheid van directeur Henk Janssen. Het bestuur van het Cleantech Center kijkt met grote dankbaarheid terug op de inspirerende inbreng die Henk Janssen de afgelopen jaren heeft geleverd.

Henk Janssen richtte in 2013 het Cleantech Center op. Onder zijn leiding heeft het Cleantech Center in de afgelopen vijf jaar een prominente plaats verworven in het Cleantech ecosysteem binnen de Stedendriehoek. Honderden studenten hebben samen met ondernemers gewerkt aan het oplossen van duurzame vraagstukken. De Cleantech Battle is een vast en herkenbaar hoogtepunt binnen het jaarlijkse Cleantech Tomorrow Congres. Via het Startup Accelerator Programma zijn meerdere startups uitgegroeid tot succesvolle ondernemingen.

Inmiddels is de ontwikkeling van schone- en duurzame technologieën in een stroomversnelling gekomen. De aandacht en kennis is de afgelopen jaren enorm toegenomen en in het beleid van overheden en bedrijven krijgt het steeds meer aandacht. Het Cleantech Center blijft een koploper in dit domein. Door het aanscherpen van de inhoudelijke focus en het vergroten van de impact van haar activiteiten.