evenementen

Cleantech Battle 2019

Datum/Tijd
06-06-19
15:30 - 18:00

De Cleantech Battle is de duurzaamste wedstrijd van Oost-Nederland, waarin studenten MBO, HBO en WO strijden om het meest innovatieve Cleantech-idee.

Tien studententeams pitchen hun unieke oplossing op het gebied van schone technologie. Een deskundige jury voelt de studenten aan de tand en bepaalt wie de winnaar is en naar huis gaat met een geldbedrag van 3 duizend euro en ondersteuning bij de volgende stap in zijn/haar carrière. De presentatie van de Cleantech Battle is in handen van illusionist George Parker.

Programma
15:30 uur Inloop
15:45 uur Opening door Martin Snijder, Cleantech Center
16:00 uur Pitches en interviews genomineerden, presentatie door George Parker
17:00 uur Juryberaad en show ‘Verwondering’ van George Parker
17:30 uur Bekendmaking winnaar en borrel

Let op: omdat je niet vroeg genoeg kan beginnen met duurzame innovatie is er voor leerlingen uit het voortgezet onderwijs de Cleantech Talent Award. De finale van de Talent Award vindt plaats op woensdag 29 mei.

De Cleantech Battle staat open voor studenten van alle opleidingsniveaus. Want bij het Cleantech Center vinden we dat iedereen bij kan dragen aan duurzame ontwikkeling. Van idee tot praktische uitwerking, van eerste verkenning tot werkend prototype, van efficiëntieberekening tot uitgewerkt businessplan. Het is een initiatief van het Cleantech Center en wordt mede mogelijk gemaakt door de Cleantech Regio.

Locatie
Broodfabriek

Adres
Noorderhavenstraat 49
7202 DD Zutphen

Reserveer uw plek

Ja, hou mij op de hoogte over het Cleantech Center