evenementen

Cleantech Battle 2019

Datum/Tijd
06-06-19
14:45 - 16:45

Duurzamere spijkerbroeken, verbeterde warmtepompen, alternatieven voor plastic, een zonnetapijt in plaats van een zonnepaneel – tien studententeams van de HAN, Saxion, Windesheim en Aventus pitchen op donderdag 6 juni 2019 hun innovatieve ideeën op het gebied van schone technologie in de finale van de Cleantech Battle. De Cleantech Battle is de duurzaamste wedstrijd van Oost-Nederland, waarin studenten MBO, HBO en WO strijden om het meest innovatieve Cleantech-idee.

De studenten presenteren met een korte film hun project en beantwoorden aansluitend vragen van de jury. Die bekijkt welk project het breedst inzetbaar, meest innovatief en duurzaam is, en houdt bovendien in de gaten of er een gezonde businesscase van te maken is. Het winnende team gaat naar huis met een cheque van 3000 euro.

Programma
15:30 uur Inloop
15:45 uur Opening door Martin Snijder, Cleantech Center
16:00 uur Pitches en vragen van de jury, o.l.v. door George Parker
17:00 uur Juryberaad / korte show George Parker en borrel
17:30 uur Bekendmaking winnaars

Let op: omdat je niet vroeg genoeg kan beginnen met duurzame innovatie is er voor leerlingen uit het voortgezet onderwijs de Cleantech Talent Award. De finale van de Talent Award vond plaats op 29 mei. Lees hier het verslag.

De Cleantech Battle is een initiatief van het Cleantech Center en wordt mede mogelijk gemaakt door de Cleantech Regio.

Locatie
Broodfabriek

Adres
Noorderhavenstraat 49
7202 DD Zutphen

Reserveer uw plek

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.