evenementen

Partnerbijeenkomst: Circulair Café ‘Help, ons water raakt op’

Datum/Tijd
29-10-20
15:00 - 16:30

Verplaatst naar donderdag 29 oktober!

Op donderdag 29 oktober organiseert onze partner CIRCLES een Circulair Café over het thema ‘Help, ons water raakt op’.

Uiteindelijk wil iedereen in Nederland hetzelfde: voldoende water van een goede kwaliteit voor een redelijke prijs. En in Nederland hebben we het ook goed voor elkaar. De kwaliteit van het oppervlaktewater, het grondwater en het drinkwater uit de kraan is van goede kwaliteit. En dat willen we allemaal zo houden. Maar de laatste jaren staat de beschikbaarheid ervan onder druk. We gaan tijdens het eerste circulaire café van 2020 in gesprek met experts en jou.

Programma en gasten
Deze keer verwelkomen we Roy Tummers (directeur VEMW, het kenniscentrum en de belangenbehartiger van ruim 400 zakelijke energie- en watergebruikers) die ons meeneemt in het belang van de beschikbaarheid van water, Marcus ten Zijthoff (Zwarte Cross) komt vertellen over het initiatief om drinkwater uit urine te maken tijdens de Zwarte Cross en Douwe Jan Tilkema (Waterschap Vallei en Veluwe) vertelt ons hoe het waterschap werkt aan de eerste Europese waterfabriek. Tot slot gaan we het CIRCLES consortium uitbreiden dat in Oost-Nederland werkt aan de versnelling van de circulaire economie.

Wil je erbij zijn?
Nieuwsgierig geworden? Meld je dan aan via het formulier op deze site.

Praktische informatie
Datum: donderdag 29 oktober

Inloop met koffie en thee: 15:30 uur
Start programma: 16:00 uur
Afsluiting en borrel: 17:30 uur

Locatie
Nader te bepalen.

Zoals altijd is er onze zeepkist. Heb je een interessante pitch en zoek je samenwerking die verder gaat dan commerciële acquisitie dan kunt u het podium pakken om je pitch en oproep te delen.

Locatie
Geen locatie

Adres
-
- -