Het Cleantech Center

Het Cleantech Center is het duurzame innovatiecentrum van en voor Oost-Nederland. We brengen ondernemers, onderwijs en overheid bij elkaar en realiseren concrete business-cases om Cleantech toe te passen. Door te initiëren, te verbinden, aan te jagen en te doen. Met als doel minder afval, minder co2-emissies en meer arbeidsplaatsen.

Ons team

Heb jij een uitdaging voor ons? Wij staan voor je klaar. Aarzel niet om contact op te nemen.

Directeur

Henk Janssen

Voorzitter

Jan Emmerzaal

Onderwijs

Martin Snijder

Start-ups

Bela Evers

START-UPS

Rogier de Haan

Communicatie

Florianne van Hasselt

Bestuur

Bram Opdam

Bestuur

Ellen Marks

Bestuur

Henk Nieboer

Bestuur

Leon Verhoeven

Bestuur

Christian Lorist

Onze

Successen

1
Challenges
1
Startups
1
Battles

Waarom?

Het is evident dat innovatieve schone technologie op grote schaal moet worden ingezet. Het leven op aarde wordt in toenemende mate bedreigd. De mensheid heeft één planeet. Er moet balans komen tussen wat we willen en wat de aarde aankan. Nu en in de toekomst. Het Cleantech Center wil daar een herkenbare bijdrage aan leveren.

Hoe?

Concreet dragen wij daaraan bij door kennisinstellingen, bedrijven, overheden en inwoners in Oost-Nederland te verbinden, uit te dagen en te laten doen, voor de daadwerkelijke realisatie van Cleantech initiatieven. Daarbij zijn we pragmatisch en resultaatgericht.

Wat?

Samen realiseren we concrete business-cases om Cleantech toe te passen. We verbinden de kennis, inspiratie en krachten van nuchtere doeners uit het oosten en zorgen ervoor dat meer jongeren kiezen voor een carrière in de Cleantech. Om zo minder afval, minder co2-emissies en meer (cleantech)arbeidsplaatsen te realiseren.

Partners van het Cleantech Center