Zelf starten?

Wil je een onderneming starten op het gebied van schone technologie of heb je dit net gedaan en zoek je focus? Of ben je op zoek naar een kansrijk idee?
Onze coaches staan klaar om je te helpen bij het versnellen van je business. 

Startup Accelerator Programma

Doe mee met ons Startup Programma. Door professionele coaching, kennissessies, een flexplek, netwerk en hulp bij financiering maakt jouw startup bij het Cleantech Center een vliegende start.

Hulp met je businessplan

Voor wie schrijf jij jouw businessplan en heb je aan alles gedacht? Maak een afspraak met een specialist.

Waar vind ik financiering

Bezoek ons inloopspreekuur op dinsdagmorgen of maak een afspraak.

Ondernemen iets voor mij?

Heb je alles in huis om succesvol te ondernemen in Cleantech? Doe de ondernemerstest!

De coaches

Heb jij een uitdaging voor ons? Wij staan voor je klaar. Aarzel niet om contact op te nemen.

Start-ups

Bela Evers

Bela Evers is een professionele marketing strateeg en consultant op het gebied van digitale transformatie. Zij heeft gewerkt voor bedrijven als Ford, Shell, Unilever en Danone. Daarnaast is ze oprichter van het internationale sociale innovatieplatform ‘Cool Ideas Society’. Deze combinatie maakt Bela een ideale coach voor het Cleantech Center.  Met haar grote netwerk en expertise is ze de perfecte aanjager voor startende ondernemers.

START-UPS

Rogier de Haan

Rogier de Haan is een business developer in hart en nieren met een achtergrond op het gebied van bedrijfsovernames. Hij werkte o.a. voor Ingenieursbureau NIBAG en het Ierse CRH Plc. Daarna heeft hij vele (Clean-/High)tech startups begeleid in de eerste fase van hun onderneming. Het liefste opereert hij op het snijvlak van innovatie, financiering en commercie met een sterke focus op resultaat en structurele groei van de onderneming.